0616051445 Adres Meester E.N. van Kleffensstraat 6 6842 CV, Arnhem rijsecure@gmail.com

Rijschool Rij Secure in Arnhem: de beste rijschool voor efficiënt en betaalbaar rijbewijs halen in Arnhem en omgeving

De Beste en Leukste Rijschool van Arnhem, Angeren, Doorwerth, Driel, Duiven, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rheden, Velp, Westervoort.

Bij Rijschool Rij Secure is het mogelijk schakel of automaat rijlessen volgen in Arnhem.
Rijlessen doe jij bij één van de beste rijscholen in Arnhem.
Ben jij op zoek naar de beste rijschool in Arnhem en jij wilt zeker efficiënt, goedkoop je rijbewijs halen?

Als uitstekende rijschool met een ontzettend goede reputatie zijn wij er trots op jou een uitstekende en topervaring te bieden. Onze rijschool wordt gewaardeerd als zeer prettig, goed en zelfs als een ideale keuze door tevreden leerlingen. Bij Rijschool Rij Secure draait alles om kwaliteit, professionaliteit, en bovenal, het succesvol begeleiden van onze leerlingen naar het behalen van hun rijbewijs.

Rijschool in Arnhem

Rijschool Rij Secure is sinds 2008 het meest vertrouwde rijschool in Arnhem en omgeving.
Door onze jarenlange ervaring, professionele rijinstructeurs en duidelijke rijlesplan staat Rijschool Rij Secure garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt in Arnhem.

Top Rijschool Kies voor de beste rijschool in Arnhem, Rijschool Rij Secure, en zet de eerste stap naar jouw rijbewijs.
Wij zijn een van de beste rijscholen in Arnhem en bieden jou de mogelijkheid om efficiënt en betaalbaar je rijbewijs te behalen.

Rijschool Arnhem
Rijlessen Arnhem

Rijlessen Arnhem

Bij ons ben je op de juiste plek om je autorijbewijs te halen. Door onze unieke, persoonlijke en deskundige aanpak wordt elke rijles efficiënt benut. Hierdoor wordt rijbewijs halen in Arnhem snel en voordelig. Kiezen voor rijschool Rij Secure levert je vele voordelen op;
Je krijgt rijlessen van geduldige rijinstructeur die jou motiveert en enthousiast maakt, zodat je snel en prettig leert autorijden.

Rijlessen in Arnhem

Bij Rijschool Rij Secure ben je verzekerd van kwalitatieve en service gerichte rijlessen in Arnhem. Dankzij onze stap op stap methodiek rijlessen krijg je snel grip op voertuigbeheersing wat zeer belangrijk is. Je leert niet alleen gevaarlijke situaties af te wenden, maar ook de juiste beslissingen te nemen om gevaarlijke situaties slim te ontwijken, dat noemen we anticiperen. Onze focus ligt niet alleen op het CBR-examen, CBR examen is alleen maar een moment opnamen maar ook op het voorbereiden van jouw rijvaardigheden voor de toekomst.
Bij Rij Secure te Arnhem betaalt je nooit te veel. Omdat je andere leerlingen niet ophaalt en niet wegbrengt, is elke rijles 100% op jou afgestemd. Door blokuren te volgen en de routes op jou af te stemmen, kunnen de lesonderdelen meer herhaald worden. Hierdoor wordt sneller vooruitgang geboekt met minder rijlessen.

Start morgen met je autorijlessen in Arnhem Bij Rijschool Rij Secure

Automaat rijschool Arnhem

Automaat rijschool Arnhem

Bij Rij Secure rijschool Arnhem kun je kiezen voor schakel of automaat rijlessen. Voor automaat rijlessen in Arnhem hanteren we dezelfde lespakketten en prijzen als voor schakel rijlessen.
Kies je voor rijlessen in de schakel auto, dan mag je na het behalen van je autorijbewijs zowel in een schakel als in een automaat auto rijden.
Kies je voor rijlessen in een automaat, dan mag je na het behalen van je automaat rijbewijs alleen in een automaat auto rijden. Je mag tijdens je rijopleiding overgaan van schakel rijopleiding naar automaat of andersom.

Schakel rijles Arnhem

Schakel rijlessen Arnhem

Bij Rij Secure rijschool Arnhem kun je kiezen ook voor schakel rijlessen in Arnhem. Een auto met handgeschakelde versnellingsbak. Tijdens de rijlessen leert je vaste rijinstructeur stap voor stap hoe je moet schakelen. In het begin kan het wat lastig zijn maar het is kwestie even wennen. Naarmate je meer ervaring opdoet wordt het schakelen een automatisme, waardoor je gaat het veel beter aanvoelen. Je instructeur zal je leren wanneer je moet opschakelen of juist terugschakelen in verschillende verkeer situaties. Ook krijg je uitleg over hoe je zo zuinig mogelijk kunt rijden door in de juiste versnelling te rijden. Leer schakelen als een pro.

Spoed rijlessen Arnhem

Spoed rijlessen Arnhem

Wil jij snel je rijbewijs halen in Arnhem ?
Hier begint de snelste route naar je rijbewijs! De spoedopleiding start met een proefles. Daarin bekijken we samen of een spoedopleiding voor jou geschikt is en hoeveel rijlessen je nodig hebt. Zodra je begint met rijlessen, reserveren we het praktijkexamen, zo weet je zeker dat je snel af kunt rijden. Vervolgens maken we een planning tot en met je CBR praktijkexamen.
Voor spoed rijlessen hanteren we de zelfde lespakketten en prijzen als voor schakel en automaat rijlessen.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn rijbewijs kan halen, ongeacht zijn of haar achtergrond.

Met onze professionele en individuele aanpak behaal je binnen afzienbare tijd je rijbewijs.

Daarom bieden we ook rijlessen aan voor mensen met faalangst, ADHD of autisme. Onze instructeurs hebben ervaring met het begeleiden van deze doelgroepen, en zij weten hoe ze je kunnen helpen om je rijvaardigheid te ontwikkelen.

Faalangst rijlessen Arnhem
Faalangst rijlessen Arnhem

Heb je last van faalangst of rijangst? Rij Secure is gespecialiseerd in het opleiden van mensen met faalangst en/of rijangst ook in Arnhem. Je bent dan bang om te falen en dat belemmert je rijgedrag. Het komt met name voor bij examens. Samen gaan we op zoek naar de juiste manier om dit probleem op te lossen. Een Tussentijdse toets (TTT) en/of een Faalangst examen kan een oplossing zijn, omdat het de druk wegneemt. Geduld en zelfvertrouwen is natuurlijk erg belangrijk. Door onze aanpak zal jij je altijd comfortabel en veilig voelen tijdens de rijlessen. Wij streven er samen met jou naar om je rijopleiding zo vlot mogelijk te doorlopen en uiteindelijk je rijexamen met succes af te leggen.

ADHD Autisme rijles Arnhem
ADHD rijles Arnhem

Bij Rijschool Rij Secure geloven we in het belang van begrip en geduld bij het leren autorijden, ongeacht je persoonlijke situatie. Onze instructeurs hebben ervaring met het begeleiden van mensen met ADHD en autisme. We willen dat je je op je gemak voelt tijdens je rijlessen en dat je stap voor stap vooruitgang boekt.
Of je nu ADHD of autisme hebt, we streven ernaar om jou te helpen slagen en zelfverzekerd achter het stuur te stappen.
Onze doelgerichte benadering helpt je om geleidelijk aan zelfverzekerd te worden achter het stuur.

Opfriscursussen Arnhem

Opfriscursussen Arnhem

Opfriscursus in Arnhem Ben je al in het bezit van een rijbewijs, maar voel je je onzeker achter het stuur? Of heb je lange tijd niet gereden en ben je bang dat je je rijvaardigheid bent kwijtgeraakt? Dan is een opfriscursus misschien iets voor jou.

Rijschool Rij Secure biedt opfriscursussen voor mensen die hun rijvaardigheid willen verbeteren of op te frissen. Onze instructeurs zijn ervaren en deskundigen, en ze weten hoe ze je kunnen helpen om veiliger en zelfverzekerder te rijden.

De gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rij Secure sinds 2008
CBR praktijkexamen 76% geslaagd in een keer

slagingspercentage Rij Secure

Veiligheid - Kwaliteit - Zekerheid !

Prijzen en Tarieven 2024

Basis Pakket
autorijles
10 rijlessen 60min
Praktijkexamen
Voor €895,-
of in 2 termijnen

Basis Pakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €600,-
2de betaling na 6de rijles €295,-

Starters Pakket
autorijles
20 rijlessen 60min
Praktijkexamen
Voor €1445,-
of in 3 termijnen

Starters Pakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €500,-
2de betaling na 6de rijles €500,-
3de betaling na 12de rijles €445,-

Totaalpakket
autorijles
30 rijlessen 60min
Tussentijdse Toets
Praktijkexamen
Voor €2190,-
of in 5 termijnen

Totaalpakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €450,-
2de betaling na 6de rijles €450,-
3de betaling na 12de rijles €450,-
4de betaling na 18de rijles €450,-
5de betaling na 24de rijles €390,-

De Voordelen Van Rijschool Rij Secure

Geen duo rijles

Een unieke voordeel van rijschool Rij Secure is dat je tijdens je rijlessen nooit andere leerlingen ophaalt of wegbrengt. Jij bent tijdens je rijles met je eigen route bezig! Hiermee bespaar je veel tijd en geld! Zo maakt Rijschool Rij Secure de autorijlessen goedkoop, aangenaam, intensief en effectief.

Spoed rijbewijs halen

Je kunt bij ons binnen no time je rijbewijs halen. Vandaag aanmelden, morgen je proefles. Gelijk starten met de rijlessen, geen wachttijd. Rijlessen in blokuren (120 min). Meerdere rijlessen in de week. Rijlessen in de avond en op zaterdag.

Vaste instructeur

Elke leerling krijgt na de proefles een vaste rij instructeur. Niet steeds een andere maar je vertrouwde instructeur. De rijschool is en blijft de contactpersoon voor alle vragen en hulp.

Beste rijles

Bij ons duurt een rijles volle 60 minuten. Wij geven meestal rijles in blokuren. Uit jarenlange ervaring blijkt dat bij 2 lessen achter elkaar, een blokuur (2x60min) je meer uit je les haalt en uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt. Jij bepaalt waar je opgehaald en afgezet wilt worden.

Termijnbetaling 0% rente

Betaal per les of gespreid per maand. Het is mogelijk om de rijlessen in termijnen te betalen tegen 0% rente. Geen verborgen kosten. Haal je met minder rijlessen je rijbewijs dan betaal je alleen voor de rijlessen die je hebt gehad.

u

Rijschool zoeken

Kom je niet verder met je huidige rijschool? Heb je moeilijk met het kiezen van een rijschool? Zijn er specifieke situaties of  wensen? Wij helpen je graag verder.

Rijschool Rij Secure is de beste keuze wanneer je rijlessen
in Arnhem wilt volgen.

Met onze professionele en individuele aanpak behaal je binnen afzienbare tijd je rijbewijs.

Rij Secure Rijschool uit Arnhem heeft de beste instructeurs en de beste rijlessen in de regio!

Samen zetten we de eerste stap richting jouw autorijbewijs.

rijlessen

70%

De leerlingen van Rij Secure halen hun rijbewijs binnen 40 rijlessen.

rijbewijs

Kies een Pakket!

Het meest gekozen pakket is de Totaalpakket. De rijlessen zijn goedkoper in een pakket.

rijles

Belangrijk

Rijschool Rij Secure voldoet aan de eisen van alle overheidsinstelling zoals CBR, IBKI, VRB, Rijkswaterstaat en innovam.

rijscholen

rijschool Arnhem autorijschool arnhem rijlessen arnhem rijles arnhem rijbewijs arnhem

9,7 krijgen wij van onze klanten!
autorijlessen arnhem

Gratis proefrijles

Het aanvragen van een gratis proefles is zeer eenvoudig. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kunt ons direct bereiken op de telefoon nummer 0616051445.

Tijdens de vrijblijvende proefles geven wij advies over hoe jij het snelst en voordeligst je rijbewijs kunt halen. Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur, de lesauto, je krijgt advies over je persoonlijke lesplan, je krijgt informatie over de prijzen en algemene voorwaarden van de rijschool en de betalingsmogelijkheden. Indien je besluit om bij ons een rijles pakket te kopen, is de proef rijles GRATIS, anders kost het €50,-
Met minder rijlessen je rijbewijs op zak!

Bellen Rij Secure
Rijschool Rij Secure

Bel mij terug !!!

13 + 8 =

0616051445
WhatsAppen is sneller

Rijschool Rij Secure
Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV, Arnhem
0616051445
rijsecure@gmail.com
Geen bezoekadres

9

CBR machtiging nr. 5153F8
KVK nr. 32134994
BTW nr. NL 235554832B02

Rijschool Rij Secure | Rijschool in Arnhem
Wij verzorgen betaalbaar schakel en automaat autorijlessen in de omgeving van Arnhem

rijschool Arnhem autorijschool arnhem rijlessen arnhem rijles arnhem rijbewijs arnhem

9,7 krijgen wij van onze klanten!
klantentevredenheid

Openingstijden

Maandag: 08:00–20:00
Dinsdag: 08:00–20:00
Woensdag: 08:00–20:00
Donderdag: 08:00–20:00
Vrijdag: 08:00–20:00
Zaterdag: 09:00–18:00
Zondag: Gesloten