0616051445 Adres Meester E.N. van Kleffensstraat 6 6842 CV, Arnhem rijsecure@gmail.com

Meest gestelde vragen over autorijlessen en instructies over rijopleiding

Meest gestelde vragen over autorijlessen

Wat is een intest of intake?

Wij beginnen met een intake (gratis rijles van 1,5 uur). De instructeur maakt met jou een inschatting van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt >voor het halen van je rijbewijs.

Aan de hand van de intake en je wensen stellen wij een rijlespakket samen. Indien je besluit om bij ons je rijlessen te volgen, is de 1,5 uur rijles GRATIS, anders kost het je €47,50. Dit rijles is ter kennismaking en is zonder verdere aankoopverplichting.

Wat is de wachttijd voordat je kan starten met het volgen van rijlessen?

Wij hebben drie instructeurs en door de efficiënte planning is er geen wachttijd bij Rijschool Rij Secure. Na de intest kun je meteen beginnen met je autorijlessen.

Kan ik in het weekend en ’s avonds lessen?

Ja. Wij beginnen om 8:00uur en werken tot 20:00 uur. Ook geven wij les in het weekend op zaterdag. Indien je op maandag examen hebt en wilt graag op zondag lessen, maken wij dat ook mogelijk.

Ik heb al rijervaring via een andere rijschool, kan ik ook bij Rijschool Rij Secure terecht?

Ja, Rij Secure biedt rijopleiding voor zowel beginners als gevorderden. Dankzij de proefrijles stap je altijd in op je eigen niveau.

Kan ik in mijn eigen tempo bij jullie rijlessen?

Ja, bij rijschool Rij Secure sta jij centraal. Jij bepaalt zelf hoe vaak je wilt lessen en in welk tempo je je rijbewijs wilt halen.

Hoe lang duurt de rijopleiding ?

De duur van je rijopleiding is afhankelijk van het benodigde rijlessen die je zult hebben en je beschikbarheid voor de rijlessen. Meeste kandidaten halen hun rijbewijs binnen 3 a 4 manden.

Zie hoe lang duurt de rijopleiding?

Moet ik beschikken over de theorie certificaat om te kunnen beginnen met de rijlessen?

Nee. Je dient in het bezit te zijn van de theorie certificaat wanneer Tussentijdse Toets of praktijk examen gereserveerd wordt. Het is verstandig om tijdens de rijlessen tijdig te starten met studeren. Je kan dan immers de theoretische kennis makkelijker in de praktijk toepassen waardoor je praktijk situaties sneller kunt beoordelen en oplossen. Hierdoor heb je uiteindelijk minder lessen nodig en kun je meer geld besparen, sneller afrijden en waardoor de slagingskans de eerste keer veel groter is!

Kan ik mijn rijbewijs met spoed halen bij Rijschool Rij Secure?

Met de Rij Secure spoedrijopleiding is het zelfs mogelijk binnen 5 a 30 dagen je rijbewijs te halen. Zonder extra toeslag. Zie hoe lang duurt de rijopleiding?

Word ik thuis opgehaald?

Ja wij halen je thuis op. Indien je buiten de examenregio woont, adviseren wij je om vanaf een centraal punt te vertrekken en te eindigen. Hierdoor voorkom je dat je 25% van je rijlestijd onnodig verloren gaat, waarmee je al snel vele euro’s kunt besparen.

Waarom brengen en halen de cursisten elkaar niet op?

Jij betaalt voor de rijles dus wij vinden dat jij alle aandacht verdient. Tijdens de rijles wordt elk minuut aan jou besteed en dat zonder toeschouwers op de achterbank. Bij rijschool Rij Secure ben je altijd de bestuurder en nooit de passagier 😉

Heb ik een ‘eigen’ instructeur?

Ja. Als het klikt tussen jou en de instructeur blijf je vanaf les 1 tot je laatste les bij je ‘eigen’ instructeur. Bij ons is het ook mogelijk om tijdens je rijopleiding van instructeur te veranderen als je daar behoefte aan hebt. Rijschool Rij Secure heeft 3 ervaren instructeurs in dienst. Alle instructeurs rijden in Ford fiesta van 2017 en een Toyota Yaris als automaat 2017 en die voldoen aan alle comfort en gemak. Zo is de drempel zeer laag indien je graag een keer bij een andere instructeur wilt lessen.

Rij ik altijd de zelfde auto?

Ja. Je lest altijd in e zelfde lesauto en hier leg je ook je praktijkexamen mee af.

Hoeveel rijlessen heb ik gemiddeld nodig om je rijbewijs te kunnen halen?

Klik HIER voor een indicatie van het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben.

Wanneer mag ik praktijk examen afleggen?

Zodra jij en je instructeur denken dat jij klaar bent voor de praktijk examen, kan de instructeur je een examen route laten rijden. Indien je 30min zonder structurele en grove fouten kunt rijden, kan je instructeur voor je een praktijk examen aanvragen.

Hoe lang moet ik wachten voor mijn herexamen?

Er is een standaard wachttijd van 14 dagen. Binnen die twee weken is het belangrijk om te blijven oefenen om jezelf te verbeteren.

Wat is het voordeel van een pakket ten opzichte van losse lessen?

In pakketten zijn de rijlessen goedkoper ten opzicht van losse lessen. Zie tarieven of pakketten.

Moet je de hele rijopleiding/pakket in 1x betalen?

Nee. Wanneer je een pakket koop bij Rij Secure, geven wij de mogelijkheid om het bedrag van je rijlespakket in termijnen af te lossen. Wij rekenen geen rente! Je betaalt per 6de rijles een termijn om je rijlespakket in 2-5 termijnen af te lossen. Mocht blijken dat je met minder rijlessen klaar bent voor het examen, betalen wij je te veel betaalde rijlessen terug.

Zie voorbeeld termijn betalingen

Mag ik per rijles afrekenen?

Ja. Wij noemen dat ‘losse rij lessen’ . Een losse rijles van 60 minuten kost €50-. Losse rijles(sen) worden direct na de rijles afgerekend bij je instructeur.

Geven jullie ook rijlessen in een automaat?

Ja. Wij zijn ook gespecialiseerd in automaat rijlessen voor categorie B .

Vergeet niet te duimen!

+30-333 ratings

Veiligheid - Kwaliteit - Zekerheid !

Prijzen en Tarieven 2024

Basis Pakket
autorijles
10 rijlessen 60min
Praktijkexamen
Voor €895,-
of in 2 termijnen

Basis Pakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €600,-
2de betaling na 6de rijles €295,-

Starters Pakket
autorijles
20 rijlessen 60min
Praktijkexamen
Voor €1445,-
of in 3 termijnen

Starters Pakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €500,-
2de betaling na 6de rijles €500,-
3de betaling na 12de rijles €445,-

Totaalpakket
autorijles
30 rijlessen 60min
Tussentijdse Toets
Praktijkexamen
Voor €2190,-
of in 5 termijnen

Totaalpakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €450,-
2de betaling na 6de rijles €450,-
3de betaling na 12de rijles €450,-
4de betaling na 18de rijles €450,-
5de betaling na 24de rijles €390,-

De Voordelen Van Rijschool Rij Secure

Geen duo rijles

Een unieke voordeel van rijschool Rij Secure is dat je tijdens je rijlessen nooit andere leerlingen ophaalt of wegbrengt. Jij bent tijdens je rijles met je eigen route bezig! Hiermee bespaar je veel tijd en geld! Zo maakt Rijschool Rij Secure de autorijlessen goedkoop, aangenaam, intensief en effectief.

Spoed rijbewijs halen

Je kunt bij ons binnen no time je rijbewijs halen. Vandaag aanmelden, morgen je proefles. Gelijk starten met de rijlessen, geen wachttijd. Rijlessen in blokuren (120 min). Meerdere rijlessen in de week. Rijlessen in de avond en op zaterdag.

Vaste instructeur

Elke leerling krijgt na de proefles een vaste rij instructeur. Niet steeds een andere maar je vertrouwde instructeur. De rijschool is en blijft de contactpersoon voor alle vragen en hulp.

Beste rijles

Bij ons duurt een rijles volle 60 minuten. Wij geven meestal rijles in blokuren. Uit jarenlange ervaring blijkt dat bij 2 lessen achter elkaar, een blokuur (2x60min) je meer uit je les haalt en uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt. Jij bepaalt waar je opgehaald en afgezet wilt worden.

Termijnbetaling 0% rente

Betaal per les of gespreid per maand. Het is mogelijk om de rijlessen in termijnen te betalen tegen 0% rente. Geen verborgen kosten. Haal je met minder rijlessen je rijbewijs dan betaal je alleen voor de rijlessen die je hebt gehad.

u

Rijschool zoeken

Kom je niet verder met je huidige rijschool? Heb je moeilijk met het kiezen van een rijschool? Zijn er specifieke situaties of  wensen? Wij helpen je graag verder.

Rijschool Rij Secure is de beste keuze wanneer je rijlessen
in Arnhem wilt volgen.

Met onze professionele en individuele aanpak behaal je binnen afzienbare tijd je rijbewijs.

Rij Secure Rijschool uit Arnhem heeft de beste instructeurs en de beste rijlessen in de regio!

Samen zetten we de eerste stap richting jouw autorijbewijs.

rijlessen

70%

De leerlingen van Rij Secure halen hun rijbewijs binnen 40 rijlessen.

rijbewijs

Kies een Pakket!

Het meest gekozen pakket is de Totaalpakket. De rijlessen zijn goedkoper in een pakket.

rijles

Belangrijk

Rijschool Rij Secure voldoet aan de eisen van alle overheidsinstelling zoals CBR, IBKI, VRB, Rijkswaterstaat en innovam.

rijscholen

rijschool Arnhem autorijschool arnhem rijlessen arnhem rijles arnhem rijbewijs arnhem

9,7 krijgen wij van onze klanten!
autorijlessen arnhem

Gratis proefrijles

Het aanvragen van een gratis proefles is zeer eenvoudig. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kunt ons direct bereiken op de telefoon nummer 0616051445.

Tijdens de vrijblijvende proefles geven wij advies over hoe jij het snelst en voordeligst je rijbewijs kunt halen. Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur, de lesauto, je krijgt advies over je persoonlijke lesplan, je krijgt informatie over de prijzen en algemene voorwaarden van de rijschool en de betalingsmogelijkheden. Indien je besluit om bij ons een rijles pakket te kopen, is de proef rijles GRATIS, anders kost het €50,-
Met minder rijlessen je rijbewijs op zak!

Bellen Rij Secure
Rijschool Rij Secure

Bel mij terug !!!

13 + 8 =

0616051445
WhatsAppen is sneller

Rijschool Rij Secure
Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV, Arnhem
0616051445
rijsecure@gmail.com
Geen bezoekadres

9

CBR machtiging nr. 5153F8
KVK nr. 32134994
BTW nr. NL 235554832B02

Rij Secure | Rijschool in Arnhem en Nijmegen
Wij verzorgen betaalbaar autorijlessen in omgeving Arnhem en Nijmegen