0616051445 Adres Meester E.N. van Kleffensstraat 6 6842 CV, Arnhem rijsecure@gmail.com

CBR faalangstexamen

CBR faalangstexamen tips : Steeds meer komt voor dat toekomstige bestuurder kiezen voor faalangst examen i.v.m. bang zijn of angst hebben voor het zaken of falen. Gezakt is niet leuk, maar als je zelf herkent dat je op school of in je dagelijkse leven last van hebt, dan is het zeker aangeraden om voor een faalangst examen te kiezen. Het komt ook weleens voor, dat men geen last van hebt, maar in praktijk blijkt toch van wel. Let op er zijn weinig rijscholen die gespecialiseerd rijlessen kunnen bieden voor faalangst kandidaten.

Faalangstexamen CBR

Praktijkexamen afleggen is anders dan theoretische examen en meeste beginnende bestuurders hebben geen of weinig ervaring het kennis in praktijk te brengen.

Om erachter te komen of je last van hebt, dan is het een Tussentijdse Toets een aanrader. 97% leerlingen ervaren TTT zeer positieve en verdienen vrijstelling voor bijzondere manoeuvres (men hoeft niet bij eerstvolgende praktijkexamen bijzondere manoeuvres te verrichten.

CBR faalangstexamen tips geplast door Rij Secure

CBR faalangtexamen tips

CBR praktijk faalangstexamen doen of niet

Tijdens TTT kunnen we snel erachter komen hoe een leerling onder druk presenteert juist positieve of negatieve, of er symptomen zijn van faalangst. Vaak merk je zelf na het afloop en horen we: dat was dom, ik weet niet waarom heb ik het gedaan of ik kon niet meer helder zien/denken. Niet iedereen is hetzelfde.

Herken je zelf als perfectionist, denker, competitief aangelegd of last hebben van lange termijn concentratie dan is faalangst examen een goede keus.

Faalangstexamen duurt langer dan een regulier (B) rijexamen 80 minuten (inclusief rit van +- 36 minuten). Door deze extra tijd heeft de examinator de gelegenheid om je voor aanvang op je gemak te stellen, daardoor duurt het gesprek wat langer te vergelijken met reguliere examen. Faalangstexamen begint niet gelijktijdig met de andere examen kandidaten, meestal in de zaal zitten jij, examinator en eventueel je rijinstructeur.

Tijdens de rit mag je om een time-out vragen, als je merkt dat de spanning even te veel wordt. Je mag dan de auto even op een veilige en rustige plek zetten. Mocht het nodig is begeleid de examinator of helpt om een plek te zoeken.

De duur van time-out mag je zelf bepalen, als je denkt dat het weer goed gaat of je rust hebt te pakken, dan geef je een sein dat je verder wil gaan. Time-out vragen mag zo vaak als nodig is totdat je voldoende. Meestaal 2 keer is voldoende.

CBR faalangstexamen tips

Faalangstexamen tip 1:

Neem 2 keer time-out: bijvoorbeeld na 15 min. gereden rit en herhaal time-out na 10 min of zelfs eerder.

Faalangstexamen tip 2:

Neem voldoende time-out totdat je weer lekker voelt, meestal 5min is voldoende en maak fysieke bewegingen zoals met je nek, armen, vingers, bennen streken om je spieren te ontspannen.

Faalangstexamen tip 3:

Maak gebruik van time-out. Wacht niet totdat je helemaal fysiek of mentaal dicht klapt.

Faalangstexamen tip 4:

Probeer een gespreek voeren over leuke en positieve onderwerpen. De examinatoren willen het ook graag dat het leuk blijft.

Faalangstexamen tip 5:

Probeer niet in complexe verkeerssituaties het gespreek verder voeren. Let op hoe het situatie ontwinkeld en dan beaantworden.

Faalangstexamen tip 6:

Is het stil in de auto, dan is het niet erg, ervaar het als hint en wees scherp en blijf kalm.

Faalangstexamen tip 7:

Let niet op examinators bewegingen: zoals voetbewegingen of overdreven kijken. Het is zijn werk, veilig van A naar B. Ga zelf niet extra nog een keer overdreven kijken.

Faalangstexamen tip 8:

Rij zoals je geleerd hebt en ga niet nog meer je best doen. Beoordeel jezelf niet.

Faalangstexamen tip 9:

Maak je een fout probeer door te gaan en vraag een time-out, zo kan je ketting botsing van fouten voorkomen en maak het bespreekbaar.

Faalangstexamen tip 10:

Heb je fout gemaakt of ingreep gekregen, is niet erg, vaak krijg je mogelijkheid om het verkeerssituatie alsnog te herkansen.

Vergeet niet te duimen!

+62-264 ratings

Veiligheid - Kwaliteit - Zekerheid !

Prijzen en Tarieven 2024

Basis Pakket
autorijles
10 rijlessen 60min
Praktijkexamen
Voor €895,-
of in 2 termijnen

Basis Pakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €600,-
2de betaling na 6de rijles €295,-

Starters Pakket
autorijles
20 rijlessen 60min
Praktijkexamen
Voor €1445,-
of in 3 termijnen

Starters Pakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €500,-
2de betaling na 6de rijles €500,-
3de betaling na 12de rijles €445,-

Totaalpakket
autorijles
30 rijlessen 60min
Tussentijdse Toets
Praktijkexamen
Voor €2190,-
of in 5 termijnen

Totaalpakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €450,-
2de betaling na 6de rijles €450,-
3de betaling na 12de rijles €450,-
4de betaling na 18de rijles €450,-
5de betaling na 24de rijles €390,-

De Voordelen Van Rijschool Rij Secure

Geen duo rijles

Een unieke voordeel van rijschool Rij Secure is dat je tijdens je rijlessen nooit andere leerlingen ophaalt of wegbrengt. Jij bent tijdens je rijles met je eigen route bezig! Hiermee bespaar je veel tijd en geld! Zo maakt Rijschool Rij Secure de autorijlessen goedkoop, aangenaam, intensief en effectief.

Spoed rijbewijs halen

Je kunt bij ons binnen no time je rijbewijs halen. Vandaag aanmelden, morgen je proefles. Gelijk starten met de rijlessen, geen wachttijd. Rijlessen in blokuren (120 min). Meerdere rijlessen in de week. Rijlessen in de avond en op zaterdag.

Vaste instructeur

Elke leerling krijgt na de proefles een vaste rij instructeur. Niet steeds een andere maar je vertrouwde instructeur. De rijschool is en blijft de contactpersoon voor alle vragen en hulp.

Beste rijles

Bij ons duurt een rijles volle 60 minuten. Wij geven meestal rijles in blokuren. Uit jarenlange ervaring blijkt dat bij 2 lessen achter elkaar, een blokuur (2x60min) je meer uit je les haalt en uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt. Jij bepaalt waar je opgehaald en afgezet wilt worden.

Termijnbetaling 0% rente

Betaal per les of gespreid per maand. Het is mogelijk om de rijlessen in termijnen te betalen tegen 0% rente. Geen verborgen kosten. Haal je met minder rijlessen je rijbewijs dan betaal je alleen voor de rijlessen die je hebt gehad.

u

Rijschool zoeken

Kom je niet verder met je huidige rijschool? Heb je moeilijk met het kiezen van een rijschool? Zijn er specifieke situaties of  wensen? Wij helpen je graag verder.

Rijschool Rij Secure is de beste keuze wanneer je rijlessen
in Arnhem wilt volgen.

Met onze professionele en individuele aanpak behaal je binnen afzienbare tijd je rijbewijs.

Rij Secure Rijschool uit Arnhem heeft de beste instructeurs en de beste rijlessen in de regio!

Samen zetten we de eerste stap richting jouw autorijbewijs.

rijlessen

70%

De leerlingen van Rij Secure halen hun rijbewijs binnen 40 rijlessen.

rijbewijs

Kies een Pakket!

Het meest gekozen pakket is de Totaalpakket. De rijlessen zijn goedkoper in een pakket.

rijles

Belangrijk

Rijschool Rij Secure voldoet aan de eisen van alle overheidsinstelling zoals CBR, IBKI, VRB, Rijkswaterstaat en innovam.

rijscholen

rijschool Arnhem autorijschool arnhem rijlessen arnhem rijles arnhem rijbewijs arnhem

9,7 krijgen wij van onze klanten!
autorijlessen arnhem

Gratis proefrijles

Het aanvragen van een gratis proefles is zeer eenvoudig. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kunt ons direct bereiken op de telefoon nummer 0616051445.

Tijdens de vrijblijvende proefles geven wij advies over hoe jij het snelst en voordeligst je rijbewijs kunt halen. Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur, de lesauto, je krijgt advies over je persoonlijke lesplan, je krijgt informatie over de prijzen en algemene voorwaarden van de rijschool en de betalingsmogelijkheden. Indien je besluit om bij ons een rijles pakket te kopen, is de proef rijles GRATIS, anders kost het €50,-
Met minder rijlessen je rijbewijs op zak!

Bellen Rij Secure
Rijschool Rij Secure

Bel mij terug !!!

3 + 7 =

0616051445
WhatsAppen is sneller

Rijschool Rij Secure
Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV, Arnhem
0616051445
rijsecure@gmail.com
Geen bezoekadres

9

CBR machtiging nr. 5153F8
KVK nr. 32134994
BTW nr. NL 235554832B02

Rijschool Rij Secure | Rijschool in Arnhem
Wij verzorgen betaalbaar schakel en automaat autorijlessen in de omgeving van Arnhem

rijschool Arnhem autorijschool arnhem rijlessen arnhem rijles arnhem rijbewijs arnhem

9,7 krijgen wij van onze klanten!
klantentevredenheid

Openingstijden

Maandag: 08:00–20:00
Dinsdag: 08:00–20:00
Woensdag: 08:00–20:00
Donderdag: 08:00–20:00
Vrijdag: 08:00–20:00
Zaterdag: 09:00–18:00
Zondag: Gesloten