0616051445 Adres Meester E.N. van Kleffensstraat 6 6842 CV, Arnhem rijsecure@gmail.com

Rijschool Westervoort

Rijschool Rij Secure is sinds 2008 het meest vertrouwde adres voor rijlessen in Westervoort, Arnhem, Angeren, Doorwerth, Driel, Duiven, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rheden, VelpNijmegenAlvernaBeek UbbergenBemmelBerg en DaalBeuningenCuijkGraveGroesbeekLentMaldenMolenhoekMook en Wijchen. Door onze jarenlange ervaring, professionele rijinstructeurs en duidelijke rijlesplan staat Rijschool Rij Secure garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt in Westervoort.

Rijschool Westervoort
Rijlessen Westervoort

Rijlessen Westervoort

Bij ons ben je op de juiste plek om je autorijbewijs te halen. Door onze unieke, persoonlijke en deskundige aanpak wordt elke rijles efficiënt benut. Hierdoor wordt rijbewijs halen in Westervoort snel en voordelig. Kiezen voor Rij Secure levert je vele voordelen op;
Je krijgt rijlessen van geduldige rijinstructeur die jou motiveert en enthousiast maakt, zodat je snel en prettig leert autorijden.
Je bent verzekerd van kwalitatieve rijlessen. Door de stap voor stap opbouw van de lesonderdelen, krijg je voertuigbeheersing in no time onder de knie. Je leert herkennen van gevaarlijke situaties en de juiste handelingen om het gevaar af te wenden.
Je betaalt nooit te veel. Omdat je andere leerlingen niet ophaalt en niet wegbrengt, is elke rijles 100% op jou afgestemd. Door blokuren te volgen en de routes op jou af te stemmen, kunnen de lesonderdelen meer herhaald worden. Hierdoor wordt sneller vooruitgang geboekt met minder rijlessen.

Start morgen met je autorijlessen in Westervoort !
Reserveer snel de proefles !

Automaat rijschool Westervoort

Automaat rijschool Westervoort

Bij Rij Secure kun je kiezen voor schakel of automaat rijlessen. Voor automaat rijlessen hanteren we dezelfde lespakketten en prijzen als voor schakel rijlessen. Kies je voor rijlessen in de schakel auto, dan mag je na het behalen van je autorijbewijs zowel in een schakel als in een automaat rijden.
Kies je voor rijlessen in een automaat, dan mag je na het behalen van je automaat rijbewijs alleen in een automaat rijden. Je mag tijdens je rijopleiding overgaan van schakel rijopleiding naar automaat of andersom.

Automaat rijschool Westervoort

Spoed rijlessen Westervoort

Race met Rij Secure richting jouw rijbewijs !
Wil jij snel je rijbewijs halen in Westervoort ?
Hier begint de snelste route naar je rijbewijs! De spoedopleiding start met een proefles. Daarin bekijken we samen of een spoedopleiding voor jou geschikt is en hoeveel rijlessen je nodig hebt. Zodra je begint met rijlessen, reserveren we het praktijkexamen, zo weet je zeker dat je snel af kunt rijden. Vervolgens maken we een planning tot en met je examen. Voor spoed rijlessen hanteren we de zelfde lespakketten en prijzen als voor schakel rijlessen.

Faalangst rijlessen Westervoort
Faalangst rijlessen Westervoort

Heb je last van faalangst of rijangst? Rij Secure is gespecialiseerd in het opleiden  van mensen met faalangst en/of rijangst. Je bent dan bang om te falen en dat belemmert je rijgedrag. Samen gaan we op zoek naar de juiste manier om dit probleem op te lossen. Een tussentijdse toets (TTT) en/of een Faalangst examen kan een oplossing zijn, omdat het de druk wegneemt. Door onze aanpak zal jij je altijd comfortabel en veilig voelen tijdens de rijlessen. Wij streven er samen met jou naar om je rijopleiding zo vlot mogelijk te doorlopen en uiteindelijk je rijexamen met succes af te leggen.

De gemiddelde slagingspercentage van Rij Secure is sinds 2008 76%

slagingspercentage Rij Secure

Veiligheid - Kwaliteit - Zekerheid !

Prijzen en Tarieven 2024

Basis Pakket
autorijles
10 rijlessen 60min
Praktijkexamen
Voor €895,-
of in 2 termijnen

Basis Pakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €600,-
2de betaling na 6de rijles €295,-

Starters Pakket
autorijles
20 rijlessen 60min
Praktijkexamen
Voor €1445,-
of in 3 termijnen

Starters Pakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €500,-
2de betaling na 6de rijles €500,-
3de betaling na 12de rijles €445,-

Totaalpakket
autorijles
30 rijlessen 60min
Tussentijdse Toets
Praktijkexamen
Voor €2190,-
of in 5 termijnen

Totaalpakket in termijnen

1ste betaling na 1ste rijles €450,-
2de betaling na 6de rijles €450,-
3de betaling na 12de rijles €450,-
4de betaling na 18de rijles €450,-
5de betaling na 24de rijles €390,-

De Voordelen Van Rijschool Rij Secure

Geen duo rijles

Een unieke voordeel van rijschool Rij Secure is dat je tijdens je rijlessen nooit andere leerlingen ophaalt of wegbrengt. Jij bent tijdens je rijles met je eigen route bezig! Hiermee bespaar je veel tijd en geld! Zo maakt Rijschool Rij Secure de autorijlessen goedkoop, aangenaam, intensief en effectief.

Spoed rijbewijs halen

Je kunt bij ons binnen no time je rijbewijs halen. Vandaag aanmelden, morgen je proefles. Gelijk starten met de rijlessen, geen wachttijd. Rijlessen in blokuren (120 min). Meerdere rijlessen in de week. Rijlessen in de avond en op zaterdag.

Vaste instructeur

Elke leerling krijgt na de proefles een vaste rij instructeur. Niet steeds een andere maar je vertrouwde instructeur. De rijschool is en blijft de contactpersoon voor alle vragen en hulp.

Beste rijles

Bij ons duurt een rijles volle 60 minuten. Wij geven meestal rijles in blokuren. Uit jarenlange ervaring blijkt dat bij 2 lessen achter elkaar, een blokuur (2x60min) je meer uit je les haalt en uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt. Jij bepaalt waar je opgehaald en afgezet wilt worden.

Termijnbetaling 0% rente

Betaal per les of gespreid per maand. Het is mogelijk om de rijlessen in termijnen te betalen tegen 0% rente. Geen verborgen kosten. Haal je met minder rijlessen je rijbewijs dan betaal je alleen voor de rijlessen die je hebt gehad.

u

Rijschool zoeken

Kom je niet verder met je huidige rijschool? Heb je moeilijk met het kiezen van een rijschool? Zijn er specifieke situaties of  wensen? Wij helpen je graag verder.

Rijschool Rij Secure is de beste keuze wanneer je rijlessen
in Arnhem wilt volgen.

Met onze professionele en individuele aanpak behaal je binnen afzienbare tijd je rijbewijs.

Rij Secure Rijschool uit Arnhem heeft de beste instructeurs en de beste rijlessen in de regio!

Samen zetten we de eerste stap richting jouw autorijbewijs.

rijlessen

70%

De leerlingen van Rij Secure halen hun rijbewijs binnen 40 rijlessen.

rijbewijs

Kies een Pakket!

Het meest gekozen pakket is de Totaalpakket. De rijlessen zijn goedkoper in een pakket.

rijles

Belangrijk

Rijschool Rij Secure voldoet aan de eisen van alle overheidsinstelling zoals CBR, IBKI, VRB, Rijkswaterstaat en innovam.

rijscholen

rijschool Arnhem autorijschool arnhem rijlessen arnhem rijles arnhem rijbewijs arnhem

9,7 krijgen wij van onze klanten!
autorijlessen arnhem

Gratis proefrijles

Het aanvragen van een gratis proefles is zeer eenvoudig. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kunt ons direct bereiken op de telefoon nummer 0616051445.

Tijdens de vrijblijvende proefles geven wij advies over hoe jij het snelst en voordeligst je rijbewijs kunt halen. Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur, de lesauto, je krijgt advies over je persoonlijke lesplan, je krijgt informatie over de prijzen en algemene voorwaarden van de rijschool en de betalingsmogelijkheden. Indien je besluit om bij ons een rijles pakket te kopen, is de proef rijles GRATIS, anders kost het €50,-
Met minder rijlessen je rijbewijs op zak!

Bellen Rij Secure
Rijschool Rij Secure

Bel mij terug !!!

3 + 9 =

0616051445
WhatsAppen is sneller

Rijschool Rij Secure
Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV, Arnhem
0616051445
rijsecure@gmail.com
Geen bezoekadres

9

CBR machtiging nr. 5153F8
KVK nr. 32134994
BTW nr. NL 235554832B02

Rijschool Rij Secure | Rijschool in Arnhem
Wij verzorgen betaalbaar schakel en automaat autorijlessen in de omgeving van Arnhem

rijschool Arnhem autorijschool arnhem rijlessen arnhem rijles arnhem rijbewijs arnhem

9,7 krijgen wij van onze klanten!
klantentevredenheid

Openingstijden

Maandag: 08:00–20:00
Dinsdag: 08:00–20:00
Woensdag: 08:00–20:00
Donderdag: 08:00–20:00
Vrijdag: 08:00–20:00
Zaterdag: 09:00–18:00
Zondag: Gesloten