0616051445 Adres Meester E.N. van Kleffensstraat 6 6842 CV, Arnhem rijsecure@gmail.com

Schakel Rijles Arnhem

Rijlessen in een auto met schakelbak – Bij Rij Veilige rijschool Arnhem

binnenkort is het dichtbij en mag je beginnen met rijlessen. Super spannend! Maar welke rijopleiding kies je, een rijopleiding automaat of met een rijopleiding schakel rijlessen ?

Nog steeds kiezen meer mensen ervoor om rijles te nemen in een auto met handgeschakelde versnellingsbak. Dit vraagt wat meer oefening dan rijlessen in een auto met automatische transmissie, maar biedt ook veel voordelen.

Handig om te weten : met een schakelbewijs mag je daarna elke auto besturen. Dat betekent niet alleen auto’s met automatische versnellingsbak, maar ook alle soorten voertuigen met handgeschakelde versnellingsbak. Dit betekent dat je nooit beperkt bent in je keuze wanneer je besluit om in de toekomst zelf een auto aan te schaffen, te lenen van je familie of vrienden, te huren voor vakantie van een ander voertuig te besturen, zoals een bestelbus met handmatige bediening. Deze flexibiliteit in voertuigkeuze is een waardevol voordeel van het behalen van een schakelbewijs.

Schakel rijlessen in Arnhem

Tijdens de rijlessen in Arnhem leert je vaste rijinstructeur stap voor stap hoe je moet schakelen.
In het begin kan het wat lastig zijn, maar het is zelfs een probleem, net zoals fietsen, Op een gegeven moment zal het automatisch gaan en zul je niet eens doorhebben. Waardoor je meer ervaring opdoet wordt het schakelen een automatisme en waardoor je het veel beter werkt.
Je deskundige rijinstructeur zal je leren wanneer je moet opschakelen of juist terugschakelen in verschillende verkeerssituaties. Ook krijg je uitleg over hoe je zo zuinig mogelijk kunt rijden door in de juiste versnelling te rijden.

Door het schakelen leer je bovendien betere betekenis hoe de auto reageert op gas geven, remmen en hoe je de koppeling juist en efficiënt kunt gebruiken om je veiligheid juist beter te verantwoorden. Dit vergroot je rijvaardigheid.

Rijlessen met schakelbak auto heuvelachtig dus wat meer oefening, maar je leert en voelt meer van je auto. Zo ben je meteen klaar voor alle verkeerssituaties. Met geduld en begeleiding van je rijinstructeur, net zoals bij elke leerling, zal het zeker jou ook leren om te leren schakelen en beheersen. Dit geldt zowel tijdens de rijlessen als na het behalen van je schakelautorijbewijs.

Bij een reguliere rijopleiding is het mogelijk één keer in de week van twee blokuren rijlessen in Arnhem te volgen of meerdere keren per week met andere worden Spoedcursus. Voor de Spoedcursus hanteren we geen extra kosten en dat geldt ook voor automaat rijlessen .
We hebben verschillende pakketten, Rijschool te Arnhem Rij Veilig voorbij het pakket aan op jouw wensen.

Neem vrijblijvend contact op met ons op voor een rijopleiding op maat.

Rijopleidingen

Rijlessen Arnhem

De gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rij Secure sinds 2008
CBR praktijkexamen 76% geslaagd in een keer

slagingspercentage Rij Secure

De Voordelen Van Rijschool Rij Secure

Geen duo rijles

Een unieke voordeel van rijschool Rij Secure is dat je tijdens je rijlessen nooit andere leerlingen ophaalt of wegbrengt. Jij bent tijdens je rijles met je eigen route bezig! Hiermee bespaar je veel tijd en geld! Zo maakt Rijschool Rij Secure de autorijlessen goedkoop, aangenaam, intensief en effectief.

Spoed rijbewijs halen

Je kunt bij ons binnen no time je rijbewijs halen. Vandaag aanmelden, morgen je proefles. Gelijk starten met de rijlessen, geen wachttijd. Rijlessen in blokuren (120 min). Meerdere rijlessen in de week. Rijlessen in de avond en op zaterdag.

Vaste instructeur

Elke leerling krijgt na de proefles een vaste rij instructeur. Niet steeds een andere maar je vertrouwde instructeur. De rijschool is en blijft de contactpersoon voor alle vragen en hulp.

Beste rijles

Bij ons duurt een rijles volle 60 minuten. Wij geven meestal rijles in blokuren. Uit jarenlange ervaring blijkt dat bij 2 lessen achter elkaar, een blokuur (2x60min) je meer uit je les haalt en uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt. Jij bepaalt waar je opgehaald en afgezet wilt worden.

Termijnbetaling 0% rente

Betaal per les of gespreid per maand. Het is mogelijk om de rijlessen in termijnen te betalen tegen 0% rente. Geen verborgen kosten. Haal je met minder rijlessen je rijbewijs dan betaal je alleen voor de rijlessen die je hebt gehad.

u

Rijschool zoeken

Kom je niet verder met je huidige rijschool? Heb je moeilijk met het kiezen van een rijschool? Zijn er specifieke situaties of  wensen? Wij helpen je graag verder.

Rijschool Rij Secure is de beste keuze wanneer je rijlessen
in Arnhem wilt volgen.

Met onze professionele en individuele aanpak behaal je binnen afzienbare tijd je rijbewijs.

Rij Secure Rijschool uit Arnhem heeft de beste instructeurs en de beste rijlessen in de regio!

Samen zetten we de eerste stap richting jouw autorijbewijs.

autorijlessen arnhem

Gratis proefrijles

Het aanvragen van een gratis proefles is zeer eenvoudig. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kunt ons direct bereiken op de telefoon nummer 0616051445.

Tijdens de vrijblijvende proefles geven wij advies over hoe jij het snelst en voordeligst je rijbewijs kunt halen. Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur, de lesauto, je krijgt advies over je persoonlijke lesplan, je krijgt informatie over de prijzen en algemene voorwaarden van de rijschool en de betalingsmogelijkheden. Indien je besluit om bij ons een rijles pakket te kopen, is de proef rijles GRATIS, anders kost het €50,-
Met minder rijlessen je rijbewijs op zak!

Bellen Rij Secure
Rijschool Rij Secure

Bel mij terug !!!

2 + 14 =

0616051445
WhatsAppen is sneller

Rijschool Rij Secure
Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV, Arnhem
0616051445
rijsecure@gmail.com
Geen bezoekadres

9

CBR machtiging nr. 5153F8
KVK nr. 32134994
BTW nr. NL 235554832B02

Rijschool Rij Secure | Rijschool in Arnhem
Wij verzorgen betaalbaar schakel en automaat autorijlessen in de omgeving van Arnhem

rijschool Arnhem autorijschool arnhem rijlessen arnhem rijles arnhem rijbewijs arnhem

9,7 krijgen wij van onze klanten!
klantentevredenheid

Openingstijden

Maandag: 08:00–20:00
Dinsdag: 08:00–20:00
Woensdag: 08:00–20:00
Donderdag: 08:00–20:00
Vrijdag: 08:00–20:00
Zaterdag: 09:00–18:00
Zondag: Gesloten