0616051445 Adres Meester E.N. van Kleffensstraat 6 6842 CV, Arnhem rijsecure@gmail.com

Diverse rijopleidingen en mogelijkheden hoe je je autorijbewijs kunt halen bij Rijschool Rij Secure

We zijn gespecialiseerde rijschool voor rijbewijs Categorie B (Autorijbewijs)

Een rijbewijs in categorie B stelt je in staat om personenauto’s te besturen, die met een gewicht van maximaal 3500 kg en geschikt voor maximaal acht passagiers, uzelf niet meegerekend

autorijbewijs

Rijschool Rij Secure – Jouw Weg naar Veilig Rijden

De beste rijschool in Arnhem is je Rijschool Rij Secure, de naam zegt al genoeg dé plek waar jouw reis naar veilig en zelfverzekerd autorijden begint. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van schakel en automaat rijlessen voor zowel beginners als ervaren automobilisten die hun rijbewijs willen halen in het prachtige Arnhem. Onze toegewijde instructeurs staan klaar om jou te begeleiden op elke stap van je rijopleiding. Onze rijopleiding legt de basis voor een levenslange vaardigheid: autorijden. Met zorgvuldig opgestelde lessen en persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat jij de nodige kennis en zelfvertrouwen opbouwt om veilig en verantwoordelijk de weg op te gaan.

De Beste Leer Methodiek Voor je Rijopleiding: RIS

De Rijopleiding in Stappen (RIS) is een moderne rijopleiding. Met een fors hoger slagingspercentage dan de ouderwetste standaard rijopleiding die helaas nog steeds wordt gebruikt door meeste rijscholen in Nederland. Bovendien toont onderzoek aan dat je als bestuurder veiliger het verkeer in gaat.

 

Rijopleidingen

Rijlessen Arnhem

Rijlessen Schakel: Beheers de Kunst van Handmatig Schakelen

Voor liefhebbers van het handmatig schakelen bieden wij schakel rijlessen aan die je de kunst van het schakelen bijbrengen. Onze instructeurs leren je de fijne kneepjes voor soepel op- en terugschakelen, zodat je vol vertrouwen met een schakelauto kunt rijden.

Rijlessen Automaat: Comfortabel en Efficiënt Rijden

Voor wie de voorkeur geeft aan gemak en eenvoud, bieden wij ook rijlessen in automaatauto’s aan. Leer hoe je soepel en efficiënt kunt rijden zonder je zorgen te maken over schakelen.

Spoedcursus: Snel op Weg naar Je Rijbewijs

Heb je haast om je rijbewijs te halen? Onze spoedcursussen zijn ontworpen om je in korte tijd alle benodigde vaardigheden bij te brengen, zodat je snel en doeltreffend je rijbewijs kunt behalen.

Opfriscursussen: Terug Zelfverzekerd Achter het Stuur

Voor ervaren automobilisten die hun vaardigheden willen opfrissen, bieden wij opfriscursussen aan. Deze cursussen zijn ideaal om je vertrouwen en kennis te vernieuwen, of je nu al lang niet meer hebt gereden of gewoon je rijvaardigheid wilt bijspijkeren.

Faalangst Rijlessen: Overwin Je Zenuwen

Rijangst kan een grote hindernis zijn. Bij Rijschool Rij Secure begrijpen we dat en bieden we speciale rijlessen aan voor mensen met faalangst. Onze deskundige instructeurs begeleiden je met geduld en begrip, zodat je stap voor stap je angst kunt overwinnen en met vertrouwen kunt rijden.

ADHD Rijlessen en Autisme Rijlessen: Aangepaste Begeleiding

Voor leerlingen met ADHD of autisme bieden we aangepaste rijlessen aan die rekening houden met specifieke behoeften en uitdagingen. Onze instructeurs zijn getraind om effectieve begeleiding te bieden die past bij jouw unieke situatie.

 

Bij Rijschool Rij Secure staan we voor veiligheid, vertrouwen en professionele begeleiding. Samen zetten we de eerste stap richting jouw rijbewijs.

Neem contact met ons op om je rijlessen te plannen en je weg naar veilig rijden te starten.

De gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rij Secure sinds 2008
CBR praktijkexamen 76% geslaagd in een keer

slagingspercentage Rij Secure

De Voordelen Van Rijschool Rij Secure

Geen duo rijles

Een unieke voordeel van rijschool Rij Secure is dat je tijdens je rijlessen nooit andere leerlingen ophaalt of wegbrengt. Jij bent tijdens je rijles met je eigen route bezig! Hiermee bespaar je veel tijd en geld! Zo maakt Rijschool Rij Secure de autorijlessen goedkoop, aangenaam, intensief en effectief.

Spoed rijbewijs halen

Je kunt bij ons binnen no time je rijbewijs halen. Vandaag aanmelden, morgen je proefles. Gelijk starten met de rijlessen, geen wachttijd. Rijlessen in blokuren (120 min). Meerdere rijlessen in de week. Rijlessen in de avond en op zaterdag.

Vaste instructeur

Elke leerling krijgt na de proefles een vaste rij instructeur. Niet steeds een andere maar je vertrouwde instructeur. De rijschool is en blijft de contactpersoon voor alle vragen en hulp.

Beste rijles

Bij ons duurt een rijles volle 60 minuten. Wij geven meestal rijles in blokuren. Uit jarenlange ervaring blijkt dat bij 2 lessen achter elkaar, een blokuur (2x60min) je meer uit je les haalt en uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt. Jij bepaalt waar je opgehaald en afgezet wilt worden.

Termijnbetaling 0% rente

Betaal per les of gespreid per maand. Het is mogelijk om de rijlessen in termijnen te betalen tegen 0% rente. Geen verborgen kosten. Haal je met minder rijlessen je rijbewijs dan betaal je alleen voor de rijlessen die je hebt gehad.

u

Rijschool zoeken

Kom je niet verder met je huidige rijschool? Heb je moeilijk met het kiezen van een rijschool? Zijn er specifieke situaties of  wensen? Wij helpen je graag verder.

Rijschool Rij Secure is de beste keuze wanneer je rijlessen
in Arnhem wilt volgen.

Met onze professionele en individuele aanpak behaal je binnen afzienbare tijd je rijbewijs.

Rij Secure Rijschool uit Arnhem heeft de beste instructeurs en de beste rijlessen in de regio!

Samen zetten we de eerste stap richting jouw autorijbewijs.

autorijlessen arnhem

Gratis proefrijles

Het aanvragen van een gratis proefles is zeer eenvoudig. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kunt ons direct bereiken op de telefoon nummer 0616051445.

Tijdens de vrijblijvende proefles geven wij advies over hoe jij het snelst en voordeligst je rijbewijs kunt halen. Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur, de lesauto, je krijgt advies over je persoonlijke lesplan, je krijgt informatie over de prijzen en algemene voorwaarden van de rijschool en de betalingsmogelijkheden. Indien je besluit om bij ons een rijles pakket te kopen, is de proef rijles GRATIS, anders kost het €50,-
Met minder rijlessen je rijbewijs op zak!

Bellen Rij Secure
Rijschool Rij Secure

Bel mij terug !!!

8 + 8 =

0616051445
WhatsAppen is sneller

Rijschool Rij Secure
Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV, Arnhem
0616051445
rijsecure@gmail.com
Geen bezoekadres

9

CBR machtiging nr. 5153F8
KVK nr. 32134994
BTW nr. NL 235554832B02

Rijschool Rij Secure | Rijschool in Arnhem
Wij verzorgen betaalbaar schakel en automaat autorijlessen in de omgeving van Arnhem

rijschool Arnhem autorijschool arnhem rijlessen arnhem rijles arnhem rijbewijs arnhem

9,7 krijgen wij van onze klanten!
klantentevredenheid

Openingstijden

Maandag: 08:00–20:00
Dinsdag: 08:00–20:00
Woensdag: 08:00–20:00
Donderdag: 08:00–20:00
Vrijdag: 08:00–20:00
Zaterdag: 09:00–18:00
Zondag: Gesloten