Rijschool Arnhem

Rijschool Rij Secure is sinds 2008 het meest vertrouwde rijschool in Arnhem, Velp, Duiven, Huissen, Elst, Rheden, Westervoort, Doorwerth, Angeren, Driel en Oosterbeek.
Dankzij de gestructureerde en duidelijke rijlessen garandeert Rijschool Rij Secure dat je op een veilige en verantwoorde manier gaat leren autorijden en je rijbewijs haalt in Arnhem.
Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Kiezen voor Rij Secure biedt je veel voordelen. Bij ons bent je verzekerd van kwalitatieve rijlessen met zeer ervaren rij instructeurs, zodat je je rijbewijs comfortabel, effectief en efficiënt kunt halen.

Wij bieden allen maar individuele rijlessen aan op jou niveau gepast. Dankzij onze unieke, persoonlijke en professionele aanpak is het mogelijk gemiddeld binnen vier manden je rijbewijs halen net zoals duizenden leerlingen die we met veel plezier hebben geholpen. We zijn je vertrouwde partner richting naar je autorijbewijs.

slagingspercentage Rij Secure

Rijlessen Arnhem automaat of schakel H2

Je mag kiezen schakel of automaat rijlessen. Zowel schakel of automaat rijlessen begeleiden we je volgens RIS (Rijopleiding In Stappen) methodiek.
Zeer effectief, tijds besparend, dus goedkoper dan klassieke of ouderwets les methode.
Rijopleiding in stappen (RIS), die wordt aangereden door leerinstellingen en branche organisatie zoals CBR, Innovam, VRB en SRB.

Een zeer leerzame en intensieve rijopleiding waar ook meer voorbereiding van de kandidaat wordt verwacht, zo ben je nog sneller bij het gewenste eindresultaat en dat scheelt uiteindelijk tijd en geld, gemiddeld wordt 6 a 10 rijlessen gespaard en het verloop van rijlessen allen maar aangenaam is.

Kiezen voor schakel of automaat rijlessen H2

Je mag tijdens je rijopleiding overgaan van lesauto’s, bijvoorbeeld van schakel rijopleiding naar automaat of andersom.
Kies je ervoor om rijlessen te nemen en praktijkrijexamen te doen in een auto met een handmatige versnelling. Dus schakel auto.
Dan mag je na het behalen van je autorijbewijs zowel in een schakel als in een automaat auto gaan rijden.

Kies je ervoor om automaat rijlessen te nemen en je praktijkrijexamen te doen in een auto met een automatisch schakelmechanisme. Dus automaat auto.
Dan mag je na het behalen van je automaat autorijbewijs allen in een automaat auto gaan rijden.

Goede Autorijschool Arnhem H2

Het vinden van een goede rijschool of instructeur is essentieel voor je rijopleiding. Er is enorme aanbod van autorijscholen in Arnhem en omgeving, maar zoals media en onderzoeken aantonen zijn er 70% rijscholen landelijk gezien onbekwaam, onprofessioneel, chaotisch en niet CBR vereiste rijprocedure. Dat te herkennen voornamelijk bij goedkopere rijscholen die leerlingen als lopende band op examen sturen en daar flink geld mee verdienen of rijlessen bieden van 45 of 50 minuten in plaats van 60 min.
Feit: je hoort en kent veel mensen die voor hun rijbewijs na 2de of 3de rijexamen slagen waardoor allen maar negatieve of gefaalde ervaring overhouden.
Vraag zichzelf af hoe dat komt? Daar trap jij zeker niet in. Denk aan je veiligheid!

Goede Autorijschool Arnhem

De gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rij Secure afgelopen 12 jaar
CBR praktijkexamen 76% geslaagd in een keer

Schakel of automaat autorijles Arnhem

Goedkoop rijbewijs halen Arnhem

Hoe haal je je rijbewijs alsnog goedkoper. We begrijpen wel dat jij ook wil zoveel mogelijk goedkoop rijbewijs halen. Maar je moet wel goed opletten rijbewijs halen is een van de belangrijkste investering in jezelf en voor je toekomst.
Hoewel we allemaal geld en tijd willen besparen, is het belangrijker dat je bij een rijschool vindt (of terecht komt) waar je rij instructeur bekwam, professioneel, geduldig en vriendelijk is. Daarnaast is het erg belangrijk dat jij als beginnende bestuurder de lesmethodiek van je rijinstructeur logisch en praktisch, motiverend leert en enthousiast van wordt.
Dit vergroot juist de kansen om in één keer je praktijkexamen te slagen en maakt het halen van je rijbewijs juist goedkoper.

Wist jij dat de grootste kosten post je praktijkexamen is?
Gemiddeld prijs per examen betaal je 260 a 300 euro en vergeet niet de rijlessen die je tussendoor moet nemen om je fouten te corrigeren.

Hier hebben we ook een oplossing voor:
heb je pech gehad en toch gezakt dan betaal je 120 euro voor CBR examenkosten en 100 euro voor het examenduur en de huur van lesauto. Bij elkaar 220 euro.
Wees slim en voorkom frustratie en kies voor de kwaliteit.

Automaat of spoed rijlessen Arnhem zonder extra kosten

Geen Extra Kosten. Geen Grijs Of Kleine Worden. Voor automaat rijles hanteren we dezelfde lespakketten en prijzen als voor schakel of spoed rijlessen, oftewel spoedcursussen.
Tijdelijke starters kortingsactie “de eerste 6 rijlessen normaal €300 nu voor €240,-
Geen poes pas of kleine letters, daar houden we niet van.
Daarna mag je zelf een keuze maken hoe je verder wil, keuze voor een pakket of losse rijlessen.
Dus je zit niet nergens aan vast.

Start met je rijlessen

Opfrisrijlessen, ADHD, ADD, Autisme, faalangst of rijangst rijlessen Arnhem H3

Wil je opfrisrijlessen nemen of heb je last van ADHD, ADD, Autisme, faalangst of rijangst? Dan ben je ook welkom.
We zijn ook gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden indien je ADHD, ADD, Autisme, faalangst of rijangst hebt.

Zet nu de eerste stap richting je rijbewijs en stel het weer niet uit, plan nu een GRATIS en vrijblijvende proefles.
Om de kwaliteit en service goed blijven behouden vraag ik je a.u.b. via WhatsApps, email of per telefoon contact op nemen met de vraag of we nog een plek voor je hebben.
I.v.m. Corona hebben we zeer druk. Bedankt voor je vertrouwen.

We doen ons werk met veel plezier. We zijn kwaliteit en servicegericht en krijgen een ‘kick’ van mensen helpen.

 Betrouwbaar - Transparant - Kwaliteit!

Basis Pakket
autorijles
10 rijlessen 60min
Praktijkexamen
Voor €760,-
of in 2 termijnen
Starters Pakket
autorijles
20 rijlessen van 60min
Praktijkexamen €260,-
Voor €1210,-
of in 3 termijnen
Totaalpakket
autorijles
30 rijlessen van 60min
Theorie pakket
Tussentijdse Toets
Praktijkexamen
Voor €1965,-
of in 5 termijnen

De Voordelen Van Rijschool Rij Secure

Geen duo rijles

Een unieke voordeel van rijschool Rij Secure is dat je tijdens je rijlessen nooit andere leerlingen ophaalt of wegbrengt. Jij bent tijdens je rijles met je eigen route bezig! Hiermee bespaar je veel tijd en geld! Zo maakt Rijschool Rij Secure de autorijlessen goedkoop, aangenaam, intensief en effectief.

Spoed rijbewijs halen

Je kunt bij ons binnen no time je rijbewijs halen. Vandaag aanmelden, morgen je proefles. Gelijk starten met de rijlessen, geen wachttijd. Rijlessen in blokuren (120 min). Meerdere rijlessen in de week. Rijlessen in de avond en op zaterdag.

Vaste instructeur

Elke leerling krijgt na de proefles een vaste rij instructeur. Niet steeds een andere maar je vertrouwde instructeur. De rijschool is en blijft de contactpersoon voor alle vragen en hulp.

Beste rijles

Bij ons duurt een rijles volle 60 minuten. Wij geven meestal rijles in blokuren. Uit jarenlange ervaring blijkt dat bij 2 lessen achter elkaar, een blokuur (2x60min) je meer uit je les haalt en uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt. Jij bepaalt waar je opgehaald en afgezet wilt worden.

Termijnbetaling 0% rente

Betaal per les of gespreid per maand. Het is mogelijk om de rijlessen in termijnen te betalen tegen 0% rente. Geen verborgen kosten. Haal je met minder rijlessen je rijbewijs dan betaal je alleen voor de rijlessen die je hebt gehad.

u

Rijschool zoeken

Kom je niet verder met je huidige rijschool? Heb je moeilijk met het kiezen van een rijschool? Zijn er specifieke situaties of  wensen? Wij helpen je graag verder.

Rijschool Rij Secure is de beste keuze wanneer je rijlessen in Arnhem en omgeving wilt volgen.

Met onze professionele en individuele aanpak behaal je binnen afzienbare tijd je rijbewijs.

Rij Secure heeft de beste instructeurs en de beste rijlessen in de regio! Wij leveren veilige bestuurders!

rijlessen

70%

De leerlingen van Rij Secure halen hun rijbewijs binnen 40 rijlessen.

rijbewijs

Kies een Pakket!

Het meest gekozen pakket is de Totaalpakket. De rijlessen zijn goedkoper in een pakket.

rijles

Belangrijk

Rij Secure voldoet aan de eisen van alle overheidsinstelling zoals CBR, IBKI, VRB, Rijkswaterstaat en innovam.

rijscholen

rijschool Arnhem autorijschool arnhem rijlessen arnhem rijles arnhem rijbewijs arnhem

9,7 van 10 krijgen wij van onze klanten!
autorijlessen arnhem

Gratis proefrijles

Het aanvragen van een gratis proefles is zeer eenvoudig. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kunt ons direct bereiken op de telefoon nummer 0616051445.

Wij beginnen met een intake van 90min. De instructeur maakt met jou een inschatting van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt voor het halen van je rijbewijs. Aan de hand van de intake en je wensen stellen wij een rijlespakket samen. Indien je besluit om bij ons een rijles pakket te kopen, is de proef rijles GRATIS, anders kost het €50,-

Dit rijles is ter kennismaking en is zonder verdere aankoopverplichting.

Bellen Rij Secure
Rijschool Rij Secure

Bel mij terug !!!

8 + 15 =

0616051445 of whatsappen

rijsecure@gmail.com

9

CBR machteging nr. 5153F8
KVK nr. 32134994
BTW nr. NL 235554832B02